Skip to main content

Termeni de utilizare

Despre termenii noștri

– Acești Termeni explică modul în care puteți utiliza acest site web InBody Europe (site-ul web), care este oferit de noi în mod gratuit.
– Ar trebui să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza site-ul web.
– Prin accesarea sau utilizarea site-ului web sau prin indicarea consimțământului dvs. în alt mod, sunteți de acord să respectați acești Termeni și documentele la care se face referire în aceștia.
– Dacă nu sunteți de acord cu sau nu acceptați niciunul dintre acești Termeni, ar trebui să încetați imediat utilizarea site-ului.
– Dacă aveți întrebări despre site, vă rugăm să ne contactați. Comunicările vor fi răspunse între orele 8:30 și 17:00, de luni până vineri.
Ne puteți contacta prin e-mail [info .eu@inbody.com].
– Definiții

 • Conținut înseamnă orice text, imagini, video, audio sau alt conținut multimedia, software sau alte informații sau material transmis către sau pe site-ul web
 • Termeni înseamnă acești termeni și condiții de utilizare actualizate din când în când
 • Politica de confidențialitate înseamnă politica, care guvernează modul în care procesăm orice date cu caracter personal colectate de la dvs
 • Noi, noi sau mijloacele noastre InBody Europe BV din Gyroscoopweg 122 1042AZ Amsterdam, Olanda. Referințele la noi în acești Termeni includ și companiile din grupul nostru din când în când, inclusiv InBody Co. Ltd, din InBody Building, 647 Eonju-ro, Gangnam-gu, Seul, Republica Coreea (cod poștal 06106)
 • Dvs. sau dumneavoastră înseamnă persoana care accesează sau utilizează site-ul web sau Conținutul acestuia.

Folosind site-ul web

– Site-ul web este doar pentru uz personal și necomercial. Tu nu poți:

 • a. modificați, copiați, publicați, licențiați, vindeți sau comercializați în alt mod acest site web sau orice informație sau software asociat cu acest site web
 • b. transferul drepturilor asupra acestui site web; și
 • c. utilizați acest site web în orice mod care ar putea afecta oricare dintre site-urile noastre în vreun fel sau ar putea interfera cu utilizarea sau bucuria oricărei părți a oricăruia dintre site-urile noastre. Trebuie să utilizați acest site web în conformitate cu toate legile aplicabile. Trebuie să respectați toți termenii aplicabili de acord cu terți atunci când utilizați acest site web (de exemplu, acordul dvs. de servicii de date wireless). Dreptul dumneavoastră de a utiliza acest site web va înceta imediat dacă încălcați orice prevedere a acestor Termeni.

– Anumite caracteristici ale acestui site web vă pot solicita să furnizați informații personale. – Anumite caracteristici ale acestui site web vă pot solicita să furnizați informații personale.
– Sunteți de acord că sunteți singurul responsabil pentru:

 • toate costurile și cheltuielile pe care le puteți suporta în legătură cu utilizarea site-ului web; și
 • toate costurile și cheltuielile pe care le puteți suporta în legătură cu utilizarea site-ului web; și

– Site-ul web este destinat utilizării numai de către cei care îl pot accesa din interiorul UE. Dacă alegeți să accesați site-ul web din locații din afara UE, acceptați riscul ca utilizarea acestui site web să vă încalce confidențialitatea sau orice alte drepturi și acceptați că nu suntem responsabili pentru nicio daune, indiferent de formă sau formă, care rezultă din această încălcare.
– Căutăm să facem site-ul cât mai accesibil posibil. Dacă întâmpinați dificultăți în utilizarea site-ului, vă rugăm să ne contactați la [info .eu@inbody.com].
– Vă putem împiedica sau suspenda accesul la site dacă nu respectați nicio parte a acestor Termeni, termenii sau politicile la care se referă sau orice lege aplicabilă.

Drepturi de proprietate, utilizare și proprietate intelectuală

– Acest site web și toate drepturile de proprietate intelectuală din acesta, inclusiv, dar fără a se limita la, orice Conținut, sunt deținute de noi. Drepturi de proprietate intelectuală înseamnă drepturi precum: drepturi de autor, mărci comerciale, nume de domenii, drepturi de proiectare, drepturi de baze de date, brevete și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală de orice fel, indiferent dacă sunt sau nu înregistrate sau neînregistrate (oriunde în lume). Ne rezervăm toate drepturile asupra oricărei proprietăți intelectuale în legătură cu acești Termeni. Aceasta înseamnă, de exemplu, că rămânem proprietarii acestora și că suntem liberi să le folosim după cum credem de cuviință.
– Nimic din acești Termeni nu vă acordă alte drepturi legale asupra site-ului web decât cele necesare pentru a vă permite să accesați și să utilizați site-ul web în scopurile prevăzute. Sunteți de acord să nu vă adaptați pentru a încerca să ocoliți sau să ștergeți orice notificări conținute pe site (inclusiv orice notificări de proprietate intelectuală) și în special în orice drepturi digitale sau alte tehnologii de securitate încorporate sau conținute în site.
– Mărci comerciale: „InBody” este marca noastră comercială. Alte mărci comerciale și nume comerciale pot fi, de asemenea, utilizate pe acest site web. Utilizarea oricăror mărci comerciale de pe site este strict interzisă, cu excepția cazului în care aveți permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Acuratețea informațiilor și disponibilitatea site-ului

– Deși încercăm să ne asigurăm că site-ul web este corect, actualizat și lipsit de erori, nu putem promite că va fi întotdeauna. În plus, nu putem garanta că site-ul web va fi potrivit sau potrivit pentru orice scop. Orice încredere pe care o puteți acorda informațiilor pe acest site web este pe propriul risc, iar InBody nu este responsabil pentru niciun prejudiciu pe care îl puteți suferi din cauza încrederii dumneavoastră în aceste informații.
– Putem suspenda sau întrerupe operarea site-ului web în orice moment, după cum considerăm potrivit, fără a fi responsabili pentru nicio compensație sau răspundere pentru daune.
– Deși încercăm să ne asigurăm că site-ul web este disponibil pentru utilizarea dvs., nu promitem că site-ul web este disponibil în orice moment și nici nu promitem utilizarea neîntreruptă de către dvs. a site-ului.

Hyperlink-uri și site-uri terțe

– Site-ul web poate conține hyperlinkuri sau trimiteri către site-uri web ale terților, altele decât site-ul web. Orice astfel de hyperlinkuri sau referințe sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastră. Nu avem control asupra site-urilor web ale terților și nu acceptăm responsabilitatea legală pentru orice conținut, material sau informații conținute în acestea. Afișarea oricărui hyperlink și trimiterea la orice site web al unei terțe părți nu înseamnă că aprobăm site-ul, produsele sau serviciile acelei terțe părți. Utilizarea de către dvs. a unui site terță parte poate fi guvernată de termenii și condițiile acelui site terță parte.

Declinarea garanțiilor și limitarea răspunderii noastre

– Ne declinăm responsabilitatea pentru orice prejudiciu rezultat din utilizarea de către dvs. a acestui site web.
– Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site este pe propriul risc și la discreție. Sunteți singurul responsabil pentru orice daune aduse dispozitivelor dvs. hardware sau pierderea de date care rezultă din utilizarea acestui site web.
– Cu excepția oricărei răspunderi legale pe care nu o putem exclude prin lege (cum ar fi pentru deces sau vătămare corporală), nu suntem responsabili din punct de vedere legal pentru:

 • pierderi care:
  (a) nu erau previzibile pentru dvs. și pentru noi atunci când au fost formați acești Termeni; sau
  (b) care nu au fost cauzate de vreo încălcare din partea noastră;
 • pierderi de afaceri; și
 • pierderi pentru neconsumatori.

Compensare

– Ne veți despăgubi integral pentru orice pierderi sau costuri, inclusiv, fără limitare, taxele legale, pe care le suportăm, care decurg direct sau indirect din conduita dvs. sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a acestui site, orice presupusă încălcare a acestor Termeni, orice presupusă încălcare a orice lege, reglementare aplicabilă sau drepturile unei terțe părți. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala noastră, de a ne asuma apărarea și controlul exclusiv asupra oricărei revendicări sau investigații introduse de orice terță parte, inclusiv, fără limitare, a unei autorități de reglementare sau a unei agenții de aplicare a legii, sub rezerva acestei prevederi de compensare.

Evenimente în afara controlului nostru

– Nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru nicio încălcare a acestor Termeni cauzată de orice eveniment sau circumstanță în afara controlului nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, greve, blocări sau alte dispute industriale; defecțiunea sistemelor sau a accesului la rețea; sau inundații, incendii, explozii sau accident.

Variație

– Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni din când în când. Orice modificare materială va intra în vigoare imediat pentru utilizatorii noi și la expirarea a 30 de zile de la notificare pentru utilizatorii actuali. Dacă nu sunteți de acord cu nicio modificare, vă rugăm să dezinstalați și să întrerupeți utilizarea acestui site cât mai curând posibil, dar cel puțin în perioada de 30 de zile de la notificarea menționată mai sus. Orice utilizare a acestui site web după perioada de preaviz de 30 de zile reprezintă acceptarea dumneavoastră a oricărei modificări.

Conflicte

– Vom încerca să rezolvăm orice dispută cu dumneavoastră rapid și eficient. Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
– Orice dispută sau reclamație care decurge din sau în legătură cu Termenii sau obiectul sau formarea acestora va fi guvernată și interpretată în conformitate cu legea olandeză.
– Orice dispută sau reclamație care decurge din sau în legătură cu Termenii sau cu obiectul sau formarea acestora va fi soluționată exclusiv de instanțele din jurisdicția în care ne aflăm.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close